Beartex

Kisokos

BearTex:

BeartexA legtöbb BearTex® termék nem szövött, műgyantákkal kötött abrazív szemcsékkel impregnált nylonból készül. Ez egy rugalmas, háromdimenziós anyagot ad, amely különlegesen hajlékony és tartós. A legtöbb BearTex® termék nem szövött, műgyantákkal kötött abrazív szemcsékkel impregnált nylonból készül. Ez egy rugalmas, háromdimenziós anyagot ad, amely különlegesen hajlékony és tartós. Az abrazív szemcsék egyenletes eloszlása a teljes szövetben biztosítja a finismegmunkálás folyamatosságát a használat során.
A BearTex® termékek a kedvelt formákban, változatos szemcseméretekkel és sűrűséggel kaphatók.

A beartex előnyei és hátrányaiA kézi párnák és tekercsek ideálisak sokféle alkalmazás számára a tisztítástól és a és a finistől a sorjázásig és könnyű polírozásig. A rugalmas test konzisztens, egyenletes érintkezést biztosít a megmunkálandó felülettel és
megelőzi a munkadarab sérülését.

Betonvágás:
A betonvágás már az ókorban is ismert eljáráson alapuló technológia. Általában gyémánttartalmú szerszámokkal (gyémánttárcsa, gyémántkötél, gyémántkorona) való megmunkálást jelent. Jelentősége rezgésmentességében rejlik, hatására a betonszerkezetben nem keletkeznek repedések, a vágási felületek egyenletesek, simák, a szerkezetek statikailag épek maradnak.
A modern építőipar egyre inkább nélkülözhetetlen része.

Fíbertárcsa:
FíbertárcsaHegesztési varrat gyors köszörülésétől az összedolgozásig és a finisig. Általában teljesen gyantás kötési rendszerű, nagy terhelhetőségű fíber hordozóval a nagy erősségért, tartósságért és szakítószilárdságért. Alapja: kerámia alumíniumoxid, cirkónia alumina és alumíniumoxid abrazív.

 

Felhasználás:
anyagleválasztás
hegesztési varrat köszörülése és összedolgozása
könnyű sorjátlanítás és finiselés
autógyártás
fémfeldolgozás

Gyémánttárcsa:
GyémánttárcsaA gyémánt az ember által ismert legkeményebb anyag. Ezáltal a legjobb abrazív vágási megoldás az építőipar számára. Betonhoz, csempéhez, téglához és aszfalthoz alkalmas a vágási és fúrási folyamatok során.

 

Körpapír:

Köszörűkorong:

Lamellás:
LamellásTöbbféle munkafolyamatra alkalmas, hogy rövidebb legyen a megmunkálási idő és alacsonyabbak a költségek. A lamellás gyorsan vágnak és jobb finist adnak, mint a fíber, miközben előnyük a hosszabb élettartam.

 

 

Felhasználás:
anyagleválasztás
leélezés
sorjátlanítás
rozsda/festék eltávolítás
tisztítás és finiselés
hegesztési varratok köszörülése és összedolgozása

Négertárcsa:

Rotolo Foam:
A Rotolo Foam® előre vágott lapok, amelyek kényelmes, tekercs alakú csomagolásban vannak, ideálisak finom csiszoláshoz a kerek éleken,kontúrokon és görbéken. Kiváló finist eredményeznek alapozáson és fedőrétegen.Rotolo-tulajdonsagok

 

Tisztítókorong:

Vágókorong:

Vágottív:
Kézi és gépi használatra, hatékony, felhasználóbarát abrazív megoldást ad.
Felhasználás:

kiegyengeti az éleket és a nagy felületeket
sorjátlanítás
csiszolási karcok eltávolítása

Végtelenített szalag:
Végtelenitett szalagIdeális a legtöbb dimenzionálási, köztes csiszolási és polírozási alkalmazáshoz.


 

Felhasználás:

csiszolás és gyalulás
nagy anyagleválasztás
összedolgozás, dimenzionálás és alakformálás
finiselés
polírozás