Norton

norton_logoA Norton a világ vezető abrazív márkája, nagy teljesítményű termékek komplett sorozatát kínálja, amelyeket bármely ipari piacon legkülönfélébb abrazív alkalmazásokra terveztek.

A termékkínálatban megtalálhatóak a kötött abrazívek, flexibilis csiszolóanyagok, szuperabrazívok, vágó-és csiszolókorongok, építőipari vágó- és csiszolóanyagok, gépek, autóipari és a barkács termékek.

vágó-és csiszolókorongok_NortonVágó- és csiszolókorongok
Ezek a korongok kiemelkedően nagy teljesítményt nyújtanak a legváltozatosabb munkakörnyezetben. A termékválasztékban megtalálhatóak a széles felhasználhatóságot biztosító korongok a hordozható levegős- és elektromos gépekhez valamint a telepített darabológépekhez.

flexibilis csiszolóanyagok_Norton

Flexibilis Csiszolóanyagok (Bear-Tex-el együtt)

Flexibilis csiszolóanyag termékcsalád komplett megoldást kínál a csiszolószalagok, tépőzáras korongok, tekercsek, vágott lapok, lamellás korongok, drótkorongok és kefék területén mindenfajta finom- és durvacsiszolási, polírozási, karbantartási, autóipari felhasználásra kifejlesztve.

kotott_abrazivok_NortonKötött abrazívok
A Norton nagy teljesítményű abrazív megoldásokat kínál a standard alumínium-oxid szemcsével készült köszörűkövektől a prémium keramikus abrazívokkal gyártott köszörűkövekig. Ezek a termékek a maximális termelékenységet biztosítják az ipari felhasználók számára.

 

szuperabrazivok_NortonSzuperabrazívok
A gyémánt a legkeményebb anyag, ezt követi a köbös bórnitrid (CBN), Norton és WINTER márkanévvel hozzák forgalomba ezeket a termékeket. Ezen anyagok a keménységüknél fogva kiválóan alkalmasak a keményebb felületek megmunkálására.

 

gyemanttarcsak_NortonGyémánttárcsák, Gépek és Alkatrészek
A Norton gyémánttárcsák egyedülállóan széles választékban érhetőek el az építőipar számára. A termékválaszték lehetővé teszi az alábbi anyagok vágását: beton, vasaltbeton, frissbeton, csempe, greslap, természetes kövek tégla, építőanyagok, aszfalt. A Norton a legjobb megoldást kínálja az építőiparban található vágási és fúrási megoldásokat keresők számára. A Norton által gyártott építőipari vágó-, fúró-és darabológépek a professzionális felhasználók számára lettek kifejlesztve, melyeket a Clipper márkanév alatt kerültek forgalomba.

autoipari termekek_NortonAutóipari termékek
A gépjármű javítási szektor egyik vezető márkája a Norton az autóiparban használatos termékek komplett skáláját kínálja a professzionális karosszéria- és fényezőműhelyek számára. A magas minőségű termékek a festékeltávolítástól a felület felújításáig és polírozásáig.

 

barkacs_termekek_Norton Barkács termékek
A Flexovit márkanév alatt futó magas minőségű vágó- és csiszolóanyagok a profi barkácsolók számára készülnek, de kiváló teljesítményükkel az iparban is megállják a helyüket.